Menu
0
17Aug2022
Verzenden pakketten

Verzenden pakketten

Door: mj somersReacties: 0

Onze webwinkel is al een aantal jaren draaiende. We leveren producten aan mensen uit het hele land en met veel aandacht en zorg worden onze pakketten ingepakt. We hebben een verzendbedrijf waar we best tevreden over zijn, zolang de bezorgingen goed gaan tenminste. Gebeurt dit niet, het pakket raakt kwijt (!) of wordt beschadigd dan komen er problemen. De consument gaat daar niets van merken, wij sturen een nieuw artikel of retourneren het aankoopbedrag terug. Voor ons als verzender begint dan echter het probleem.

In ons assortiment hebben we vele specials en limited editions van met name whisky. Deze flessen zijn niet vervangbaar en het doet ons pijn te zien dat er soms pakketten "kwijtraken" waar zo een fles (of flessen) inzitten. Als verzender blijf je ten alle tijden verantwoordelijk voor het pakket dus als zoiets voorkomt retourneren we het aankoopbedrag naar de consument. V.w.b. de pakketdienst moeten we dan vele bewijzen verzamelen om onze claim behandeld te krijgen. We mogen dan blij zijn als we nog geld terug krijgen. Ik ben ondertussen dan wel een mooie limited edition whisky kwijt. Extra verzekeren van het pakket maakt niet uit, het verzendbedrijf vergoedt mij alleen een fractie van de inkoopwaarde. 

Het voelt voor mij als winkelier niet altijd fair. Ik stuur in geval van breuk/kwijtgeraakte producten een nieuwe naar de consument, dit zijn dubbele kosten en die worden niet vergoed. Ook ben ik als winkelier altijd verantwoordelijk of de pakketbezorger de leeftijdscheck uitvoert. Dit moeten we extra aangeven op de verzendlabel en ook extra voor betalen. Ook iets waar ik op afstand geen controle over heb, daar moet ik dan maar op vertrouwen. Gaat het mis en drank wordt geleverd aan een jongere onder de 18 dan kan ik een boete tegemoet zien. 

Dit alles heeft me doen besluiten geen enkel product meer te verzenden. Het is wel mogelijk op de site het product te reserveren en betalen met de optie "ophalen in de winkel". Wij zetten het dan voor u apart en halen het uit de winkel. 

U kunt onze mooie site nu zien als een catalogus met een selectie van al het moois er in onze winkel staat. Kom gerust eens bij ons langs en kijk uw ogen uit. 

Recente artikelen

03-06-2021
It's Gin Time
28-04-2021
Vrij denken
23-04-2021
Terrassen open!

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

    Abonneer je op onze nieuwsbrief

    Abonneer
    Je moet minimaal 18 jaar of ouder zijn deze website te kunnen bezoeken

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.