Menu
0
28Apr2021
Vrij denken

Vrij denken

Door: mj somersReacties: 0

Af en toe komt er een klant in mijn winkel die op zoek is naar een whisky uit de Classic Malts of Scotland collectie. Zou hij of zij weten dat deze selectie is opgemaakt door het bedrijf dat eigenaar is van dezelfde whisky’s? De kracht van inprenting. Via reclame’s in tijdschriften of televisie worden klanten vanzelf overtuigd dat juist dié whisky’s de regio’s van Schotland representeren. Natuurlijk geen verkeerd woord over Oban, Glenkinchie, Cragganmore, Talisker, Dalwhinnie of Lagavulin, het zijn inmiddels iconen, maar ze zijn slechts een onderdeel van het grotere aanbod.

Zodra je jezelf bewust wordt van die manipulatie sta je open voor een ander verhaal. Whisky’s van andere distillers dan die van de Classic Malts of Scotland serie zijn zeer de moeite waard om te ontdekken. Het zijn meestal kleine, nog onafhankelijke, distillers met vaak een bijzonder verhaal.  Als ik een alternatieve suggestie zou mogen doen om eens te vergelijken zou ik u een Edradour 10Y, (highlands)  Highland Park (eilanden),  Benromach (speyside), Deanston (lowlands) of Laphroaig (Islay) voorstellen. Buiten deze genoemde alternatieven zijn er nog veel meer kleine pareltjes te ontdekken.

Aangezien mijn winkel niet gebonden is aan een inkooporganisatie is er ruimte voor een divers aanbod aan whisky’s. In de winkel staat een groot aanbod Schotse-, Ierse-, Europeese-, Japanse- en Amerikaanse whisky’s, waarvan er een groot aantal inmiddels in de webshop staan.

Ik kan niet wachten om onze klanten weer wat te kunnen laten proeven, of weer een proeverij te organiseren. Hopelijk is er vanaf de zomer meer mogelijk.

Recente artikelen

03-06-2021
It's Gin Time
28-04-2021
Vrij denken
23-04-2021
Terrassen open!

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

    Abonneer je op onze nieuwsbrief

    Abonneer
    Je moet minimaal 18 jaar of ouder zijn deze website te kunnen bezoeken

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.